Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



28.06.2011
Wednesday, 1 June 2011 | 6/01/2011 03:59:00 pm | 0 comments


hye babe ~ sememang yee alin in de house , aceceh .. aku na cerite nie .. kome dengar taw .. =) .. hari tu , aku dapat tawaran ke poly-tech mara .. mama sedok suruh aku g limkokwing ! sambong stady abg aku .. aku nie bukan memilih , aku ekot je .tapi babah yang tak kasi , sbb sane intertement dye tu .. ==' ..okey , pastu mama pon paham =)thnkiu mama sayang !balik kat tawaran aku tue.. aku dapat tawaran ke sane diploma in bisness management..so , aku rase aku nak pergi laa .. malas nak ipts lain ..
nie2 BAKAL TEMPAT AKU.. wahhh3 .. :D .. aku amik nie bab aku minat bisnes .. so tak jadi masalah kn ..kn ..kn .. HAHAHAHAHAH~


esok aku kene buat medical check up !! takot kowt .. sumpah aku tak buad penah buad bende alah nie ..x-ray bagai.. aku takot jarum ! takot darah .. ngeee~(ngde2 kan aku ) aritu aku demam ? dokter na cucuk aku , aku ape lagi .. marah laa dokter tu ! sumpah aku takot dengan jarum .. :D ape laa jadi yee esok kan ?