Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



i miss u friends =='
Monday, 13 June 2011 | 6/13/2011 03:50:00 pm | 0 comments
hye kawan..hrmm..tbe2 teringat kat kawan2 sekola..hey ! korng , aku rindu ah kat kome semue , gelagat kome y ta tentu hala tu .. grrr~ terase cam na masok skola balik haaa ! isk , merepek kn ..kn ..kn .. banyak kenangan aku ngan kawan2 aku kat SEKOLAH MENENGAH HAMID KHAN ,TAPAH nie ..walaupon setahun jee ,(form5)seyez doh , aku rindu kome , last kite jumpe mase result kuar , kome ingat tak ! grrrr~ tgok ,pic kome aku ade simpan lg..
tgok..HAHA~ time nie cikgu tak ade kn,bontot kite kan panas kalo duduk jee dalam kelas , grrr~ SO , sorang keluar , semue keluar , kalo geng kelas sebelah keluar , geng kelas tu mesti keluar jgak2 ..merayap ..kehulur , kehilir , lepak sane , lepak sini , semue same2 kan2 .. snap2 pic .. grr~
sumpah doh aku rindu semue tu !
gmbar2 yang kat atas nie plak time hari koko , kome ingat tak ? baik kome ingt , sebelom aku menjerit ! HAHA~ meriah kan kami ,tgok siap ade gerai
sendiri gitu , HAHA~ tak laa .. gerai tu gerai kelab kiteorg , kelab reareasi pelancongan .. dah .. mlas cerite lg , lupe a .. grrr! ade lg
pic tu , malas a na masok kn .. HAHA~gmbar2 mlam dinner sekolah kite pon ade jagak .. tp kt laptop lg satu , sori yee kawan2 .. aku buad blog pasal nie sbb aku na kome tahu , aku rindu zaman kite2 dlu , aiskk ! aku nges kng weh ! kite ponteng,bawak nset ke pe ke ta penah kantoi kn .. HAHA~
DASYAT toi kite kn , kn , kn weh ! gdoh2 msti laa ade , adat laa , kutok2
sikit2 tu , HAHA~ tapi kite tetap oke kn , adat laa dlm hubungan kawan .. toi taa .. ? lepas keluar jee result , masing2 senyap , ade y g uitm ,
ade keje , merantau sane , merantau sini , lgsong ta jumpe , contct pon
dalam FACEBOOK ! korng jge diri oke~

( if salah ejaan tu , maap yee ~ :D)