Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Pekenalan 2orang nyet ! =D
Saturday, 23 July 2011 | 7/23/2011 01:14:00 pm | 0 comments
hye babe..oke..hari ni aku nak story sikit..start 27 julai 2011 bulan lepas..tarikh aku kene mula kan pejalanan aku sendiri..sebab aku stady lhaa monyet hahahaha..jangan marah yee..aku rase korang pun dah tahu kan aku study mane kan ? kan ? oke lhaa..oke lhaa bg yang tak tahu tu..aku nak bagi tahu lhaa ni..aku study kat KOLEJ POLY TECH MARA KUALA LUMPUR aku amik DIPLOMA..sambung balik cerite diatas..selepas semua stell..asrama dah dapat..aku telah dikurniakan 2 ekor monyet..ehhh..kawan lhaa..
name makcik nie IZATUL NAJWA a.k.a MONYET 1..hahaha..jangan marah yee nyet !budak nie?dye nie budak WANGSA MAJU jee..umor yee 19tahun ..ex student UITM SEGAMAT..sebab ape dye masok poly tech ? keluar UITM?sbb dye nak bljar lhaa..grrr~hahahaha..sebab dye tak boleh bawak khusus dye kat UITM tu..then,nyet nie lain kos ngan aku..dye amik DIPLOMA in corporate communication..huhhh~haaaa..makcik nie pulak dye kan dah tua?19 tahun..so,dye tak suke org pgil dye KAKAK?KAK WAWA..or pape yang menunjukan dye dah tua ! hahahaha..sorry yee nyet!dye nie sudah di TAKEN oleh ABANG TOSHIBA ! hahahahahahahaha...oke ! aku diam ..
makcik kat atas nie?name dye ANIS FARHANA a.k.a monyet 2.. hahahahahahaha..umor budak nie?18tahun..same dengan aku..dye nie dari MUAR JOHOR~ jauh kan..kan..kan..?dye amik kos same ngan aku..satu kelas ngan aku..semue same ngan aku..mane ade aku..mesti ade budak ni..aiseehh..dye nie mabby yang banyak songeh,cerewet!ahhhh..semue dye lhaa..jangan marah yee budak!!kadang2 aku geram je ngan budak ni..grrr~suke tafsir yang bukan2..ahhh..aku paling geram dye asik ugut
aku,yang dye nak pindah!gile lhaa kau nyet!hahahahaha..

aku dengan 2ekor monyet nie..mmg rapat..cepat rapat..kami satu hostel..and kami tak
pedulikan hal orang lain..tapi kadang2 mmg suke MENGUMPAT! wawa , kau lhaa y paling kuat mengupat orang kan?hahahahaha..kesah plak aku? grrr :D
baru seminggu kami bersama..huhh~skema..dah mcam2 gelagat kami buat..hahahaha
hari tu..aku hang out ngan dorang..first time lhaa keluar ngan dorang..3jusco kami singkah! punye lhaa nak cari CINEMA! hahahaha..first JUSCO MALURI..hampeh punye apek teksi tu!nak tahu kee cerite?panjang lhaa..hahaha..malas..second?JUSCO apetah..aku lupe..hahahaha..last skali JUSCO CHERAS SELATAN!disitu lhaa kami..
HAHAHA~ dalam masa sehari kami pergi 3buah JUSCO.. menarik kan ? keluar hostel dalam pukul 12 tgh hari .. hahahahahaha..
pic nie aku ngan anis..kat kedai makan..sementara nak tunggu CINEMA start..anis nie PEMALU lhaa ..hahahaha(pemalu lha sgt!)
ini pic kami bertige..time nie kat hostel lame..ade aircon weh!!hostel kat puteri islam..weh!siot..best gile kami kat sini..banyak kenangan..macam hotel tau tempat dye..hahahahaha..kami kat hostel nie bercampur ngan lelaki..mmg bercampur weh!!..siap penah OVERNITE lg ngan bebudak tu..lepak je oke!!main gitar..story etu ini...grrrr~hahahaha..dah2..mlas cerite..hahahahahaha~aku mlas nak ingat..aku ngan
monyet2 tu nak lupekan!kan?hahahahaha..misi bermulaa..eh? korang berdue jee..aku tak!!hahahahaha..diam anis!jgan na bising2...wawa!aku sepak kang ! diam!! hahahaha
mase nie kelas belom bermule..orentasi baru lhaa gilee!!...sorry.. :D

okelhaa..cukup disini..nnti aku smbong balik okee..daaaa...

p/s : tak suke tak payah bace yee gilee ! sikit pun aku tak kesah.. pffftttt ...=='