Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



XD ..
Wednesday, 27 July 2011 | 7/27/2011 08:34:00 pm | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM... jawab lha weh ! dose taw .. hahaha..

shat kee ? sehat lhaa yee .. tak sehat pergi klnik .. tak susah kan ..
aku abis class pukul 3 ptg ,so .. aku pun kelam kabut dengan anis pergi ke LRT
nak ke PUDU . beli tiket lhaa weh .. jumaat ni nak balik .. semalam ye mmg dah
janji dengan wawa .. wawa nak teman kan aku ..grrr .. so , wawa
abis class awal , dye tunggu kami dekat LRT tu .. tak lame mane pun dye tunggu
aku.. time tu wawa nie puase taw2 .. XD
kan ? grrr ~ naik lha LRT tu .. sebaik lha tak ramai orang .. kalau tak .. huhhh~
cam ikan sardin lhaa .. XD .. dalam tren tu teringat sesuatu .. hahahaha~
baju dah berkurangan .. so , call babah bankin doit na beli baju .. babah pun kate
oke .. wahh~ betape seronok yee aku ..sampai jee pudu , beli tiket terus .. ingat
kan nak jalan time square tapi malas lhaa ..bosan lhaa situ .. :)
mase awal lagi .. wawa nak buke puase .. terus pergi JUSCO MALURI .. jalan2 sane
sambil memikirkan nak makan ape .. then babah call dye suruh duduk depan ATM tu
sebab dye nak masukan doit .. HAHAHA~ babah perli kakak ! =="
jalan2 tak tahu buat ape .. cari barang2 nak duduk rumah sewa nnti .. grrr~
tak lupe jugak main game !! hahaha .. kami memang selalu pergi JUSCO tu main game .
mmg tak kan tinggal .. :)

teringin makan pizza lhaa .. grrr~ kebetulan wawa pun teringin .. so , terus pergi
pizza .. awal kowt , baru pkul 6 dah pergi pizza .. sian kat wawa lhaa kan ..
ape boleh buat masok je lhaa .. order lha ape nak makan .. makan sampai awal kowt
so , kene lhaa tgu .. hormat orang puase . ape lg . snap2 lhaa kan ..





tengok tu .. menunggu wawa buke puase punye pasal .. grrr~



haaaa ... tengok-tengok .. laki tu bf si wawa ... ABG TOSHIBA .. hahahaha ...
jangan marah yee .. XD .. then , laki tu abang angkat aku .. grrr~ yang lain ..
rasie ~ grrrr :) dah2 .. aku nak keluar nie .. dah ade orang menunggu nak gune
lappy nie .. gune2 .. sementare aku tak ade .. aku tak berkire orang yee .. XD ..
bye .. :)