Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Monday, 1 August 2011 | 8/01/2011 12:12:00 am | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM ...

hey.. aku nak cerite nie .. bace tau , tau .. tak suke ? ta nak ?
boleh PERGI MAMPOS !! HAHAHAHA .. alah .. ati jee aku berkasar ,
nnti aku cuti .. cuti nak mengumpul pahala .. grrr~ XD ...
oke .. aku dah balik ke pangkuan AFIF IHSAN anak
PAKCIK DIN .. hehehehe .. aku sayang lagi kat dye nie .. dye tu jee suke bg
aku marah .. GERAM !! = =" ... aku nak cari orang lain tak boleh lhaa ..
mesti ase nak dye jugak , aku tanak HIPOKRIT lhaa .. so , aku balik lhaa
kat dye nie .. lagi pun FAMILY aku tak kasi BERCAPLE dengan org lain selain
dye nie ... dorang mesti bekup bf aku nie .. tambah lagi , mama aku tu .. = ="

hari jumaat lepas aku balik , balik lhaa .. hihihi ... rindu sangat kat mama ..
lagi pun balik sebab nak amik baju2 lagi .. so dengan senang hati lhaa
aku balik .. sampai rumah , terus berjalan .. mule2 naik moto .. pastu naik
kerete .. rindu kowt nak DRIVE ~ ehhh .. NADIA IZYAN tu pon balik tau2
hihihi~ berjalan lhaa pusing2 tapah je pun .. XD rindu snad2 kat awk .. NADIA !
malam bosan gile .. so , mgadap lhaa laptop .. un9 lhaa ape lg kan .. :D
then .. rase rindu sgt3 kat bf aku tu .. call dye .. buat2 nak pinjam chager ..
suruh dye antar rumah .. jam pukul 11 mlm lebih dah .. argghhh .. peduli
ape aku kan .. XD .. dye pun dtang .. date lhaa kijap depan rumah .. pulak mama
kasi PELUANG .. hahahahah .. bahagia yee hidup .. :) date lhaa kijap ..
HAHAHAHA~

esok yee mmg aku bangon lambat lhaa kan .. hahahah .. mule2 tido kat bawah
depan tb .. pas tu naik atas , sambong balik tidor kat bilik mama .. sedap
wehh ~ then mama kejut kan , ajak ke epoh .. shoping barang aku ..
aku tengah bersiap2 .. mama pgil , tengok sape dtang kat bawah .. dengan
betape malas yee kau , aku pergi lhaa tturun , aku turun , tengok2 .. jeng..
jeng .. jeng .. bf aku lhaa .. dye dah siap , terkejut aku .. nie mesti
mama aku yang ajak nie .. grrr~ tapi tape .. aku suke .. hahahahaha ..
bf aku drive kerete .. mama duduk blakang dengan adik aku , jadi BOS ! ..
tengok jee lhaa pic nie .. sikit jee .. = =" .. pic mama tak ade pun ..
mule2 pergi umah kawan mama dulu .. sbb ade kenduri doa selamat ..
pas tu baru pergi IPOH .. pic nie jee ade , pic mama ? grrr~ dalam nset adik
nnti aku upload lhaa oke .. :)



memang dari pagi sampai malam lah kan aku ngan dye .. wahh ~ IMYDY~ <3 dah lhaa .. penat .. esok ade class .. btw , selamat berpuase oke .. p/s : for u AFIF IHSAN if kau buat hal lg siap !! .. sumpah aku syg kau
lhaaa gilee .. HAHAHA~ bomoh ape kau bagi kat aku sampai aku balik kat kau
nie ? haaa ? HAHAHAHAHAHAHa~ taniah :D ilysm ...