Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



hari pertama berpuase XD
Wednesday, 3 August 2011 | 8/03/2011 05:55:00 pm | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM...

hye awak semue .. hihihi .. :) .. macam mane puase ? hihihi :D
awk tu dah besar , so ..penuh2 kan lhaa puase tu yee .. :D..
cerite skrang .. haaa .. first day of fasting do not feel tired at right ..
probably because I am a very full class? may the spirit right? hahahaha ..
pape je laa..kan .. so , kat kolej ? memang tak ade cerite menarik ..
cuma class accounting je ade kuiz , kuiz tu macam exam lhaa .. ehh ? haa ..
tpi bukan exam , grr .. pape je lhaa kan ? dah .. malas nak cerite .. XD

first day of fasting kami sudah ade janji berbuka puasa dengan EDDY
who EDDY? jeng..jeng..jeng..EDDY tu ? mmber kami mase kat hostel
PUTERI ISLAM tu haa .. adeh2 , bukan sape2 k .. haaaa .. korg jgan nak buat
PAPARAZI kat sini oke .. hahahaha .. HE HAVE GIRLFRIENDlhaa ..
kami janji nak jumpe kat AXIS ..AXIS tu lhaa tempat butik ERUL AF .. korang
dah tahu kan ? grrr ~ aku saje je bg tahu lg .. hihihi .. kat sane bukan ade
ape pun , coz .. shopping mall baru .. so , kami berbuka puase makan KFC je lhaa
kebetulan , si mmber aku sorng ni .. WAWA ? ajak mmber class dye .. adi n amir
so , aku ngan ANIS tak lhaa kesah sangat.. masuk lhaa sekali .. lagi pun
dorang oke .. yang si EDDY nie suke lhaa sebab ade geng dye .. kalau tak..pehh
buruk peragai yee .. hihihi..geram aku !

dah abis makan2 , sembang2..kami jalan-jalan dalam AXIS tu .. pusing2 ..yang si
AMIR ? sebok cari barang kerete , kehulur kehilir ..kami ekot jee lhaa .. sekali
barang yang AMIR beli tu tak boleh pakai kat kerete dye , dye ngan adi pergi lhaa
tukar , kami malas lhaa nak follow .. so , tunggu jee kat atas .. kebetulan kat
atas ade snooker , yang si EDDY nie gedik2 nak baik .. kami pun lepak lhaa snooker
ehhh..jgn lhaa salah paham ,, snooker tu tmpat orang melayu yang hender ,jadi tak
ade lhaa minum2 nie kan .. lagi pun ramai budak kolej .. kolej lain pun ade oke ..
budak kelas kami yang ade secare kebetulan pun ade tau .. tak kire lhaa perempuan
ke laki , due2 ade .. :)kami pun tengok lhaa EDDY tu main snooker ngan BF ALEEN..
bukan aku k .. roomate aku lhaa .. name kami same.. wahh .. boleh tahan terel
lhaa EDDY tu main snooker..

then , dalam pukol 10 lebih kami balik.. tapi tak naik cab tau .. haaaa.. AMIR
antar naik kerete dye SATRIA NEO .. sebab satu jalan je lhaa ..
hostel dorang dekat kawasan hostel kami jee pun ..hahahaha..dalam kerete !! bapak
gilee AMIR nie.. pasang spker kuat2.. remix plak tu ..huhh.. berderai jantung aku.
hahahaha .. bgok kan .. XD .. sori amir.. :)tengok laa pic kami nie haa ..
tak ade dalam gambar EDDY , ADI , and AMIR ..





TAMAT