Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



sakit perut =="
Thursday, 11 August 2011 | 8/11/2011 11:15:00 am | 0 comments
 
ASSALAMUALAIKUM :) 
hey .. mak aku cakap kalau tak jawab salam org tu berdosa tau . hahahaha ..
oke .. aku serious lhaa weh .. haisshh kome nie lhaa .. aku cepuk kang nak .. :) hari nie bertapa tak sedap 
yee aku tak pergi kelas it and bi . adehh .. weehh .. aku bukan yee segaje .. first bangon sakit perot .. bgon
jee pagi tu teros amik tuala , g membuang .. hehehehe .. then terus mandi .. masuk dorm tengok anis ngan
kak long tak bgon lagi .. slalu yee kak long yang kejut kan aku pagi2 ade class ..anis ? haisshh edak lhaa dye tu .. aku yang kene marah balik kejut kan dye .. geram .. geram .. geram  = = " tak kejut kan lagi lhaa dye memekak .. serious kau mcm maknenek ! hahahahahahaha :) kejut2 kak long dye senang jee bangon , time anis ??? huhh .. malas nak ckp .. aku tnye dye .. kau nak pergi kelas it tak ? kalo nak bangon lhaa .. dah pukul brape dah ... aku tak nak .. mate aku tak boleh bukak .. tak boleh bangon nie .. oke . tu alasan dye .comel kan ..? HAHAHA~ aku pun berase seronok lhaa jugak . sebab aku memang tak minat it .. it jee mesti aku bawak laptop aku , then un9 .. hahahaha .. best kan .. alah .. bukan aku je pun . majoriti semua budak kelas aku bergitu .. kan .. XD .. sambong laah tidur .. sejuk jee hari nie tau2 .. :)

pukul 9.30 aku bangon .. sebab ade kelas b.i plak .. cam biase lhaa .. kejut kan anis ... bapak susah kejutkan dye nie . 3 4 kali lhaa aku pergi tempat dye , kejut kan .. grrrrr ~ geram2 .. last2 , alasan dye .. alin .. aku sakit perut .. kau nie , abis kau nak pergi tak .. jam pukul brape dah nie .. kau pham tak aku sakit perot ..?aku plak yang kene marah .. apelah kau nie monyet ! oke , aku pun lepak ngan wawa .. sebab nak ajak g buke kat bukit bintang .. mybe lhaa .. tak pun time square je . grrr~ bosan doh g ts tu .. ahad nie pergi tempat lain plak lhaa .. babah suruh shopping sendiri .. babah bankin jee . seronok lhaa weh ! :) oke . pukul 6 nnti kami pergi lhaa ..  lalalalalalalala .. weh sori lhaa aku dah lari tajuk lhaa .. eehh , tapi tak jugak . tengok , anis pun sakit perut .. tapi aku dah elok dah .. dye tu jee .. = =' .. oke .. nak sambung tidur .. kang pukul 3 kang ade kuiz sampai pukul 4 .. kuiz bisness mathematic .. sape siap awal boleh balik .. :) best kan .. kan.. dah lhaa .. bye awak semue .. :)


p/s : kepada HANTU yang tak puas hati ngan aku .. kau jgn pikir kau bgos lhaa wehh .. kau susah bace blog aku ? ade kee aku suruh kau bace ke SETAN ? bapak bodoh yee kau nie .tu lhaa lain kai kat sekolah belajar .. jangan dok becinte jee ..blog aku , suke hati aku lhaa .. BODOH ..sial toi kau nie kan ? :D kau sial . hahaha ....