Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



sedih :(
Saturday, 20 August 2011 | 8/20/2011 09:31:00 pm | 0 comments




ASSALAMUALAIKUM :(
 
sedih gile aku hari nie weh .. mulemule risau pasal midterm..nie sedih sebab enset C3 pink aku hilang .. waaa !
dah lhaa aku dah lame ngan enset tu , enset tu plak doit babah n mama .. doit aku sikit .. dah lame weh enset tu...sayang gilegile kat enset tu .. awakawak , kenape awak pergi ? salah saya kan ? sbb abaikan awak .. waaaaa... nak nges pun tak gunee kan.. nak tahu ke sbb hilang ? tadi pergi jusco terdekat , mmber aku wawa nak amik jam dye , then pergi padini . padini ade sale .. then , tengahtengah pilihpilih baju, tibe2 teringat kat enset .. caricari tak dapat..call call dapat . tak angkat .. cari lhaa kat lipat2 baju tu , mane lhaa tahu terselitkan.. hummmm sekali wawa call , tak dapat .. banyak kali call TAK DAPAT !terus aku diam ..okee nak nges tak gune .. redho je .. humm ,, pas tu terus pergi maxis centre,buat nom lame..sebaik aku ade enset lagi satu , tochlight jee pun .. call babah .. babah kate tapee .. nnti ade doit beli baru .. tapi bukan sekarang .. okee babah .. mama plak ? call tak dapat .. hummmmmm ......entah bilee lhaa dapat enset baru kan ... sabarsabarsabar .. n__n 
k lhaaa .. byee ..