Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



hang out lagi ! hehe :)
Tuesday, 20 September 2011 | 9/20/2011 12:34:00 am | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM YOU ALL :).....


hey . hari nie baru 5 hari i couple ngan bf i .. happy gile . hope tu selama-lame yelaa syg kan :) hehehehe. tadi keluar lagi . tengok movie .. ngan winwin ( bf i laa ) , wawa , faiz ,then ade laa kawankawan dorang ..kat times square laa mane ke lagi .. bak kate wawa , " t.s tu rumah ke3 aku" hahahaha .. rumah ke3 wa ? rumah ke2 kau manee ? hehehehe .. :D .. sampai sane terus beli tiket .. pastu jalanjalan satu t.s tu .. oppss .. edak lee satu t.s .. mampos teman .. longar lotot teman nanti .. hehehehehe .. susah plak bf i nak dokong i nanti .. HAHA~ etu pun kalau dye larat dokong i .. awsss .. oke pengsan jap =__= .. :) 

i ngan bf i laa .. wawa ? dengan faiz .. i ngan faiz ? cam biase laa .. mane boleh jumpe .. adee jee bende nak gaduh.. hey ! bukan gaduh tumboktumbok tau .. gaduh mainmain .. hehehehehe .. kami memang tak boleh bersatu pun .. tak sepadan kepale otak kami nie .. sesuai jadi kawan je pun .. ahhh . lantak laa .. i dah ade bf laa .. i syg kot kat winwin tuu .. hehehehe..eh ? nak tahu taakk ? kiteorang tengok movie Johnny English Reborn .. best gile wehh .. klakar nak mampos ... hehehehehe .. korang pergi laa tengok .. best laa .. . :)

balik tuu ? korang nak tahu tak kami nampak sapee ? nampak tuttt .. jantan tuu .. ngan budak kelas i pulak .. i pe lagi .. jadi gile laa kat situ .. pangkahpangkah budak tuu .. geram aku .. semue betine kau nak kan ? aku tak kan cari pasal if kau tak buat member aku cam tuu .. kimak toi .. dahh . .terus i call member i tuu .. wawa ? ape lagi berkepit laa ngan faiz .. sbb jantan tu penah ajak wawa keluar .. wawa tak nak sebab tanak sakit kan hati member aku sorang tuu ,, padahal wawa geli ngan budak tuu ...hahahahhahahahhahahah .. bgok betoi ...dah laa .. myampah i tau buat cerite pasal jantan tuu .. geli . meluat . 

dah laa .. korang tengok je laa gambargambar nie yee . :)
 wawa ngan faiz
with ma winwin sygss :)

huhhhh.....
semput ..
semput ...
semput ...
semput laaaa weehhh .....