Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



=P
Friday, 23 September 2011 | 9/23/2011 04:51:00 pm | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM :)

hyee awak semue:) cerite kali nie kan .. dah dua hari lepas laa .. tak update je lagi .. bf i tuu laa .. suruh i buat blog .. dye nak bacee .. grrrr .. adeade je laa u nie syg .. :p hari tuu abis kelas awal .. lepas subjek busness mathematics terus tak ade class dah . dalam pukul 2 kot .. turun bawah , jumpe wawa .. kiteorang memang dah janji nak jumpe .. sebab dye nak jumpe bf dye , then i jumpe bf laa .. wawa dah abis kelas lame dah . sebelom i , tunggu laa dye .. HAHA~tapi dye bukan tunggu sorang , dye dengan fara azira . member roomate sebelah bilik kiteorg .. i lapar sgt time tuu , ajak laa wawa teman i , makan , grrr .. then . bf i abis kelas terus datang kat i .. dye plak malumalu pulak ngan member i tuu , si fara azira .. bile i tnye sebab apee ?? sebab fara tu pelakon .. hey syg .. dye pelakon punn ,biar laa dyee .. malumalu plak kenapee ? haisshhh (-.-)

Time tuu i nak balik , tapi tape laa i teman laa bf i buat asgment sampai pukul 5 , sebab pukul 5 dye ade class .. rindu nanti kan :) HAHA~ kebetulan wawa pun nak date lagi ngan bf dyee .. then , kami pun lepaking laa kat GMI ..sebab kelas bf i tu nnti kat gmi tuu ..huhhh .. tak lame tuu , bf wawa datang .. i tak boleh laa tgok bf dye tuu , mesti nak tergelak . haiyakkk !! dorang semue pakat buat asgment tauu .. i ?? mane ade asgment time tuu ..sebaik aku dah beli coklat .. coklat tuu peneman i time tuu tauu .. i bosan gilee . i snapsnap laa pic dorang niee .. tengah fokus pada asgment .. hahahahahah .. bagus budakbudak niee :P







peace :)
tamat .......