Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



my crazy friends
Friday, 18 November 2011 | 11/18/2011 09:37:00 pm | 0 comments
hye guys :)

heloo..kawankawan, I love my crazy friends. you all crazy. you all make me more mad..hahahaha .. fine .. setiap kali jumpa , lepak ngan korang aku jadi gila ngan gelagat korang tahu takk !! tak ape .. aku suka kawan ngan korang semua :) yes laa .. we just know and be friends right? tapi aku rase macam dah lame kenal je .. aku nak cerite sorangsorang.. tapi aku rase macam malas .. haha . so , tak payah laa eh .. guys , korang memang yang terbaik tau .. tiaptiap kali lepak first korang buat aku ketawa , last nak balik .. korang buat aku sedih .. jahat kan korang .. game ape tu kita main ? game luahkan perasaan .. hahahaha .. mandai je aku .. 

NAJWA : You are everything to me. You are my diary. You make me happy. never once you make me sad . aku sayang kau weh .. tak boleh la tak ade kau ..-.-

ELYAS : heyy .. geram je ngan kau .. kau slalu buli aku .. kau slalu cari pasal ngan aku .. kene kan aku .. bile aku dah tarik muke , kau baru nak pujuk .. tahu takot .. haa ..  bgok kan kau .. hey ! kau penakot kan kan ..opss .. sorry .hahaha.. kau jage gf *najwa* kau elokelok k..


MIRUL : heyy angry bird .. hahaha .. kau pun same .. slalu cari pasal kan ..asik kau je nak menang .. hahaha .. first lepak kau dah tumbok aku kan .. haha . yee aku tahu kau tak sgaje .. tapi tak ape .. kau nie baik kan . aku suka kawan ngan kau .. * please tukar calleringtone kau *

MUEZ : kau .. hahahaha .. sorry laa aku tak smpai kan lagi kat semue yang kau sayang kami semue kan kan .. hehehe . malu laa tu :p acecehh ..kau oke laa .. kau boleh laa comel kan *tutup mata sambil taip*.. hey .. kau suka kain biru kan kan .. kau serius pun boleh buat aku gelak tautau ..kau pandai menari kan ? aku suka tengok .. macam betoi woo .. hahahaha ..

BOB : heyeyeyy b.o.b .. aku suke cara kau snap pic aku .. cantek woo .. kau suruh aku buat muke macam model *bajet* tapi bile gambar tu elyas bgok tu tengok .. dye kate muke aku macam mintak tutttt ... heyyy .. geram aku ngan budak tu .. kau kan bob ..tiap lastlast jumpe mesti kau buat misi luahkan perasaankan .. dan kau selalu buat aku nges , pastu pujuk balik .. hahahahahaha .. kau pun sama macam najwa . diary akuu :) 

ENOL : kauu .. kauu .. oke laa .. tapii kau same macam mirul , asik kau je nak menang cakap .. adoiyaaii ..tapi tak ape .. hahaha .. kau kadangkadang kau serius , kadangkadang kau gilaa kan ..  oke , tiap kali benti lepak ke ape , mesti kau nak try bawak kereta kan .. sama macam *muez*.. sumpah klakar ngan korang berdua nie ..
 

*heyyy guyss . rindu sangat nak lepak ngan korang laaa .. takecare k .. start sem 2 kita jumpa k .. and muez cakap dia sayang kita semua .. aku pun sayang korang semua *



 
 * tamat *