Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



hangout with senget2 :)
Saturday, 17 December 2011 | 12/17/2011 02:36:00 am | 0 comments
hye stalker 

hari pergi kampar .. berjimba jimba dengan kawankawan i yang sengetsenget tu ,, weee .. hahaha .. sape lagi kawan i dekat sini , nanad , evan laa .. zared ? tgu dia sampai tak sampaisampai .. yela , orang dah ade kekasih hati , dekat pulak tu .. harihari berjalan la budak gemok tu .. HAHA ..dah lama tak jumpa dorang bertiga , jumpa nanad je .. berkepit ngan nanad je dekat sini , bila ade nanad and zared , evan plak tak ade .. ni bila ada evan and nanad , zared pulak tak ade .. hatoi .. serius best wo lepak dengan dorang , sebab dorang senget .. hahahahaha .. last keluar berempat pun sebelom i pergi study .. pergi ipoh naik kereta evan .. hohoho .. time tu laa kereta evan kena langar time nanad bawak .. hahahaha .. best gila wehh time tu .. walaupun dah cuak lepas excdent .. hahahaha .. sudah ! lupakan .. hahahahah ..tadi pergi kampar semata mata makan mcd :) ingat nak jalan tasik .. tapi hujan pulak -.-' ... tension .. tadi kelua bawak kereta i , myvi .. sebab nanad tak ada kereta .. kereta evan pulak masuk hospital .. haha .. so tak pe la bawak la myvi .. :) terime kasih laa dekat evan drive tadi , kepala i pening gila wooo ... sopan je kau bawak kan evan ? bagos .. hahahahaha ... 




kami semua kawan .. kawan dari sekolah .. :) sekian