Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



AWESOME
Sunday, 29 January 2012 | 1/29/2012 04:49:00 pm | 0 comments
hye peeps 

wehii ...blog i sudah timbul sawang . haha  . bersih-2 kan sekijap . hari ni hari ahad . 30.1.2012 . dah berbulan bulan dah i hidup tanpa dia . okay . blog kali ni bukan pasal hati . err .. nak cerita pasal semalam . hari sabtu . semalam si pergi teman niesa roomate , pergi ts masukkan software kat lappy dia  dengan yana , ainin and lysa . pergi ts semata mata lappy niesa . 

Then penuhi niat niesa yang nak cari PADINI . Kami dh plan malam tu nak g sunway pyramid . otw balik , ade krisis bergaduh dengan najwa . tibe-2 i boleh sentap dengan ayat bbm dia . pasal ape ? x payah tahu . owh lupa . kami pergi ts naik train je . sampai train pandan jaya naik kereta pergi amik nabil bf si yana . tunggu la dorang yang lain . elyas bf najwa sampai datang kat i . bergaduh jap . bukan bergaduh ape . dia dah mintak maaf . tp i keras kepala sikit .  pergi 3 kereta . kereta amirul , kereta yana . kereta elyas . bergaduh pun sebab kereta x muat la ape la . kereta elyas kancil , so empat orang je boleh masok . yana pun same . last-2 i dengan niesa tercampak dalam kreta amirul . sebab kereta amirul besar . duduk belakang ngan niesa dok masing masing buat hal sendiri tp x lama . pas tu bergelak sakan . yang si yana drive . lambat .. HAHA .. 

memang sampai sunway pyramid pukul 7 lebih kan kan .. parking kebetulan dekat-2 .. keluar kereta elyas pandang i . i terus pergi kat najwa . berpelokpelokan . jeritjerit . cium-2 . haha . sbab brgaduh sebentar . otw pergi sunway pun berbbm ngan dia . dia mintak maaf . si yana niesa pun pelok sekali . sebab first kami jumpa . terus rapat gila . yang si niesa . x abis abis la bergadoh dengan amirul . yang si yana plak dengan elyas . wah . pening kepala i dibuatnya . tp klakar depa ni . haha . pergi sunway tiga kereta . 12 orang semuanya . awesome weh . macam macam gelagat . 

lepas pergi sunway tu pergi dorang ajak g RASTA . dorang nak shisha . okay . pergi je la . haha . lepak-2 .. gelak-2 balik . penat la . tengok la gambar ni , tapi gambar ni dekat sunway je . itupun sikit .. 





thanks guys make me smile
iloveyou more guys