Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



They are amazing
Wednesday, 8 February 2012 | 2/08/2012 11:21:00 am | 0 comments

hye peeps .. 

hari ni bosan siot .. haishh .. nak buat ape tah .. class satu je hari ni .. macam ape jee .. memang tiap pagi tinggal sorang macam ni .. berbbm je laa .. sebaik ade orang teman .. hahaha .. rahsiyee ! err .. hari ni macam nak cerita pasal budak budak ni jee .. buat pengetahuan semua .. i dah tinggal rumah sewa dah .. dekat arena shamelin .. err .. bukan korang tahu pun .. tapi tak pe .. bagi tahu jugakk .. hahaha ..okayy rumah i not bad laa ..rumah ni besar laa .. boleh laa nak hidup .. dapur semua adee .. start dari budak ni ------ 

izatul najwa khalid

dia ni kenal kan kan .. ? sayang plak kat dia ni .. dari sem lepas .. memang kami tetap jugak bersama macam belangkas .. kami memang tak penah bergaduh , masam muka sejak sem lepas lagi .. tapi sekarang dah dua kali dah bergadoh ngan dia .. first bergadoh salah i jugak .. dia terasa ngan i sebab i sia-siakan dia .. dia tunggu i sampai abis class semata-mata nak ajak i pergi jusco .. macam mane eh nak cerita .. dia punya tching woo , sampai tak nak balik .. i , yana , niesa pergi pujuk dia cari dia .. second bergadoh pasal nak g sunway .. atoyy .. tibe2 plak i terasa bila dia bbm macam tu .. sampai sunway menjerit-2 , plokplok balik semula .. im sorry najwa .. aku tahu kau pindah rumah sewa ,sebab aku kan .. kau banyak jaga aku dekat sini .. thanks .. iloveyou soo much <3


liyana jamel

manis kan muka dia .. /nak bg tahu gambar ni i yang snap\ aikk .. hahahaha ..dia ni kawan baru i and wawa laa .. satu bilik .. dia ni orang peneng .. anak mami wokk ! hahaha ..sumpah dia ni gilaa air sikit ..buat lawak je kerjanyaa .. kadang muka sentap dia pun buat kami gelak .. first kenal jumpe dalam bilik .. terus rapat macam dah kenal sem lepas .. siot je budak ni .. haaaa~ dia ni dah couple .. boeh dikatakan satu bilik i ni dah couple laa .. dah berpunyaa .. i je ade masalah .. tergantung ke ape ke . ntah laaa .. yana ni kuat date woo .. dekat boleh laaa weh ,, hahahahaha 


nur hanisah mansor

dapat satu bbm kene marah .. terus tak ade mood .. haisshh tape terus kan .. ni hanisah mansor .. niesa je laa .. gf pojie .. hahahaha .. dia ni kawan ngan yana dah lama .. macam i dengan wawa laa ..dia ni orang melaka .. tegas sikit .. sampai nak buat sesuatu sikit yang boleh buat dia marah pun kami takot woo .. siot je bile ingat balik .. dia ni baikk macam yana .. tc lebih kawan kawan dia . hari tu i sakit .. kene pakse weh makan ubat .. pergi klinik .. hahahaha .. tunggu i siap plak tu .. baik kan dia .. untung bf diaa .. :)



ni laa gambar kami berempat .. masa ni kat ict .. lepak .. dorang bawak i lepas tension .. erkk? ntah ntah .. hahahaha . kowang memang terbaik weh .. thankss dah buat aku tergelak , tersenyum walaupun hati aku dulu separuh pergi .. sekarang suku laaa .. hahaha .. iloveyou guysss .. 

#anis farhana zaini , walaupun aku ade kawan baru , aku tak penah lupa kau .. imissyou#
#faiz , tc..imissyou#