Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



pretty girls
Thursday, 8 March 2012 | 3/08/2012 11:58:00 am | 0 comments

hye peeps 


wee .. she name is norsyafinaz norshahar .. nineteen years old .
just call him fifi .. sumpah comel dia ni .. garang wooo ...
jalan kat kolej tak pandang orang .. dia suka masak ..
and dia akan masak and bagi kawan2 dia makan ..

acane aku kenal dia tu , rahsia .. ade puncenya pekenalan kami ..
ada rasanya korang tahu kot .. tp biar laa cerita lama ..
aku nak kawan dengan semua orang ..
sampai bila nak bermasam muka kan ?

dia ni memang baik , walaupun kami jarang jumpa ...
sekali dia mengadu ape dia tak suka , o what macam demam tu ke kan ?
sumpah comel .. hahahahahaha .. 
sekali dia membebel , bapak banyak doe text whatsapp dia .. 

dia ni pelik jugak laa macam mmber aku sorang tu .. si fara
.. tak minat skuter .. kenape eh ? muka dua2 dh comel 
fara dah dapat moto hijau dia tu .. moto ape tah lupa ..
yang si fifi ni nak scmbler pulak ? oh god b !!

sila pikir baikbaik ye fifi ! haha
and dia ni kadangkadang jiwang doe ....
aku pun tak tau asal ape ...
tp sumpah ayat dia buat aku tergelak , 
tersengeh sorang-sorang .

hey fifi , pastikan u makan ubat kalau demam okay ?
jangan sampai i membebel , sumpah saranah baru u nak makan ..
i serius ni , tak suka u sakit macam ni ..
macam u laa tak suka i macam mana , mcm tu la i okay ?
jangan layan karenah manusia yang tah ape ape ..
sebab tu bole buat u sakit hati ..
pedulikan semua okay .. 
i percaya , u sebenarnya lagi kuat dari i :)

I like most friends with you. you are my amazing girls .. <3