Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



pulang ke perak
Wednesday, 2 May 2012 | 5/02/2012 05:23:00 pm | 0 comments

hai hai .. hushh .. lame tak tulis blog kan kan .. tak rajin la skrg .. semua malas .. keluar melepak rajin lak .. hahaha .. minggu ni minggu study week .. so minggu depan final .. kali ni balik perak bawak yana and lisa sekali .. dorang nak tengok perak .. cadangnya nak balik naik kereta yana .. tapi kereta yana rosak plak . tak boleh jalan jauh .. so tak pe lah .. balik naik ets .. kebetulan sekali ngan mira nak balik ipoh .. best ape .. tapi tren tu jalan ke belakang .. pening woo kepala .. sampai sane dalam pukul 12 juga la .. ets tu benti kat kampar .. sebaik ada opit tolong amikkan kami ... opit tu anak angkat mama .. sampai rumah masing masing pengsan kepenatan .. hahaha .. 


HARI PERTAMA..

first day ni bawa la dorang g kampar .. tasik bandar baru tu .. aku bawa nikon sebab nak photoshoot lah konon .. lepak lepak sana .. and jumpa kawan lama aku .. hewhewhew . lama tak jumpa dia tau tau .. 

itu saya laa .. gedikkan .. suka hati aku la .. HAHA

with lysa .. dah lama tak jumpa buaian cam gini laa .. jakon . HAHA

taraa .. with liyana yang gila camera .. HAHA

banyak lagi gambar .. malas lah nak upload .. hewhew .. cukup la yang ni kot .. :) lepas bergedik dekat tasik ni .. kami ke ipoh pulak .. konon nak tengok avanger .. tp sayang .. sold out .. myampah gila .. nak pergi jom heboh .. tapi si adam cakap tak ade ape ape .. okay tak pergi ... terus balik kepenatan ... :)


HARI KEDUA

hari kedua ni .. bawa dorang ke sungkai .. hotspring .. before tu singgah umah babah jap kat taman permai tu .. bawa dorang jumpa mama babah .. lepas tu terus hotspring .. ya allah .. ramai ye orang .. oh lupaa .. ari ahad .. hahaha ..

with liyana lagi .. pipi aku tu tak boleh tembam lagi ke -.-'

tiket skrg naik rm2 .. HAHA 

naik train .. sbab kereta kene park lua ..

bende kuning tu la kami naik ulang alik . HAHA 

haaa yang kaki tembam sikt tu kaki lisa .. ni mmg tak ada kerja .. 

penat satu hari berjalan .. tapi seronok weh tgok dorang happy ... gelak mmg tak henti laa .. sebaik laa time tu ada kereta .. aku penat drive pun tak kesah weh .. sorry tempat tu je kita bawak awak berdua .. next time korang datang kite g tempat lain k .. jangan serik eh .. bye guys :)