Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Azlin Farhanim

Let's Talk



Credit



Full Edited : bbBunny93
Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Segugut
Thursday, 13 December 2012 | 12/13/2012 12:02:00 pm | 0 comments


Hey haii haii haii 

Sobss sobss..kita segugut..err mengada je kan..eh suka hati laa.. Sebok jee..hmm..tadi tengah amik lauk-lauk naik atas..tiba sakit perot gilaa..jalan pun dh bongkok-bongkok dah..mama bising-bising marah cakap kita gestrik makan asam tadi..mana adeee ah! Kita tak makan asam pun maaa..tok hari ni laa..ngeh ngeh :p..
Alaaa kita tahu mama marah sebab dia risau..kita je kan anak dia..sebab dulu dah sakit teruk..masuk air bagai..dia yang jaga..eh yelaa..sape la nak jaga kan kan..that why la kita sangop berkorban tok mama sebab mama bnyak berkorban tok kita...Malas nak bagi tahu faez..takot faez risau..sebab ni segugut je..and sekarang pun dh boleh bangun tadi dh makan ubat..alaa biase la tu orang subur datang period..hahaha..tapi tak selalu segugut..tu mengada ni..tettt...k rindu bie gedik kbaiii